ARENA CENTAR

Likovnjaci originalnim kuglicama ukrasili poznati trgovački centar

kuglice arena centar
Foto: Promo fotografije
1/6
27.11.2015.
u 13:40

Shopping centar na zagrebačkom Laništu dobio je neobične i jedinstvene blagdanske ukrase, kuglice koje su oslikali hrvatski umjetnici

U Arena Centru predstavljen zanimljiv i originalan blagdanski projekt umjetničkog predznaka, plod suradnje Hrvatskog društva likovnih umjetnika s ovim najvećim trgovačkim centrom u Hrvatskoj

U zagrebačkom Arena Centru je naime, u četvrtak 26. studenoga, predstavljeno 50 ukrasnih i jedinstvenih božićnih kugli koje su samo za ovu prigodu oslikali hrvatskih likovni umjetnici, njih 50, pritom se referirajući na svoj dosadašnji rad i prepoznatljiv izričaj.

Foto: Promo fotografije

Kugle će svojom vizurom i živim bojama dati poseban sjaj samom centru i učiniti ga omiljenim mjestom blagdanskih druženja te nezaobilaznom lokacijom za sve one koji će na jednom mjestu poželjeti izabrati prigodan poklon za svoje najdraže i uživati u posebnom umjetničkom, božićnom ozračju.

Foto: Promo fotografije

Kugle, koje će između ostalih oslikali Tomislav Buntak, Josip Zanki, Tomislav Ostrman, Matko Vekić , Siniša Reberski, Miron Milić, Predrag Todorović, Martina Miholić, Gordana Bakić, Lav Paripović, Ivona Jurić, Duje Jurić, Martina Grlić, Grgur Akrap, Ivan Prerad, Maja Rožman i mnogi drugi već danas zasjale su u punom sjaju dajući Areni dimenziju više i čineći svod ovoga trgovačkog centra pravom malom galerijom.

>>Napravite sami svoje unikatne kuglice od - papira!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije