ZA PREZAPOSLENE

Stiglo i kod nas: osobni pomoćnik za sve poslove u domu i šire

Kuća
Foto: Thinkstock
15.07.2014.
u 13:18

Nova tvrtka nudi pomoć u različitim situacijama: od peglanja rublja, nabave hrane i kućnih potrepština pa sve do administrativnih usluga, preporuka i organizacija frizera, pedikera, restorana...

Za sve prezaposlene, one s lošim organizacijskim osobnostima ili pak za osobe koje su često na putu tvrtka Family Style nudi zanimljivu opciju, dosad neviđenu na našem tržištu. O čemu se dakle radi. Riječ je o paketu usluga pod imenom Family Specials koji je dizajniran kako bi se zadovoljile specifične potrebe klijenata. U tvrtki napominju da postojeći klijenti najčešće koriste pet do sedam Family Specials usluga kako bi imali potpunu komociju. Svi ostali javljaju se s upitima za korištenje Family Specials usluga kako bi olakšali svoju svakodnevicu te uštedjeli vrijeme. Ako ste se pronašli u gore navedenim kategorijama, evo situacija u kojem će vam profesionalci uskočiti:

Pranje i peglanje rublja i posteljine, čišćenje i održavanje jahti i plovila, organizacija usluge suhe marine za jahte i plovila, nabava hrane i kućnih potrepština, čišćenje i održavanje grobnica. organizacija čuvanja kućnih ljubimaca, airport Pick up/Drop off, organizacija usluga dadilje, administrativne usluge – prikupljanje i prosljeđivanje komunalnih računa – skeniranje i slanje mailom, zaprimanje i isporuka paketa do 50 kg, preporuka i organizacija događanja izleta i različitih događaja, organizacija Rent’a’car usluge, preporuka i organizacija frizera, pedikera, wellnessa, preporuka i organizacija restorana, preporuka javnog bilježnika...

Osim gore navedenih osobnih usluga, zatražiti možete i pomoć u kući oko selidbi, manjih građevinskih radova, generalnog čišćenja... Cijena usluge formira se ovisno o paketu koji uzimate a kreće se od 200 kuna naviše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije