dobre ideje

Bicikl zimi: kao radni stol, zidna dekoracija ili polica za knjige

bicikl
Foto: Thinkstock
1/7
06.11.2015.
u 12:32

Zima dolazi i mnogi će svoje omiljeno prijevozno sredstvo pospremiti do prvog proljetnog sunca. No, uvijek je pitanje koje je to idealno mjesto za njegovo garažiranje

Iskustva govore - bicikli, i stari i novi, dječji ili sa super karakteristikama, redovno su na meti lopova. Stoga, spremite ga na sigurno. Nažalost, sve češće kradu se i oni u šupama ili garažama pod ključem, a i lokoti su odavno slaba zaštita. Stoga, najbolje ga je dobro očistiti i unijeti u stan.

Borite li se s prostorom, jedna od dobrih ideja je objesiti bicikl na zid hodnika, ostave pa čak i sobe. Može izgledati jako dekorativno i šik.

Foto: pixabay

Bicikl može biti i dio različitih konzola. Tako su zamislili dizajneri Knife&Saw studija. Bike Shelf je mjesto je za čuvanje bicikla, ali i mjesto za odlaganje, primjerice, knjiga.

Foto: Promo totografije
Bike Shelf, rješenje iz Knife&Saw studija

Slično su razmišljali i u MUU design studiju, postavljajući bicikl kao postolje za radni stol.

Foto: Promo totografije
Dizajnersko rješenje iz MUU Design studija

Valja i primijetiti kao su i jedno i drugo rješenje dostupne za kupnju, a cijene su im paprene.ipak, možda vas nadahnu da potražite svoje rješenje.

>>Evo za što nam još može poslužiti mikrovalna pećnica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije