PROLJETNO ČIŠĆENJJE

Probudite svoj dom iz zimskog sna učinkovitom generalkom

čišćenje,stan,pospremanje, (1)
Foto: Thinkstock
1/10
04.03.2016.
u 14:30

Kada sunce dolaskom ljepših dana jače proviri u naš interijer, tada je i prašinu, prljave zidove i nakupljene stvari lakše uočiti

Prve zrake proljetnog sunca dovoljan su znak da svoj životni prostor „probudite iz zimskog sna“. Ne kaže se bez razloga da je čistoća pola zdravlja, a osim toga, uklanjanjem nepotrebnih stvari prostor se oslobađa ustajale energije.

Veliko proljetno čišćenje idealna je prilika da se obračunate s prljavštinom i prašinom, te da u svoj stan unesete svježinu proljeća, širom otvorite prozor i da naposljetku uživate u blistavom i mirisnom domu.

Foto: Promo fotografija
LEGO kutije idealne su za pospremanje igračaka i ostalih stvari u stanu, i tako ćete se efikasno rješiti nereda

Za pravo proljetno čišćenje potrebni su i odgovarajuća oprema i pomagala - spužvice, krpe sredstva za čišćenje, kutije za pohranu, kao i koševi za smeće i kutije za odvajanje otpada. Daske za glačanje, vješalice i sušila za rublje, metle i brisači podova, također su dio potrebne opreme uz koju će spremanje biti užitak, a dom blistav.

Foto: Promo fotografija
Praško metla, idealna za skidanje prašine i paučine iz kuteva i slabije dostupnih dijelova

Potražite praktična i pametna rješenja za proljetno pospremanje, te u prodajnim centrima Lesnine XXXL do kraja mjeseca ožujka 2016. iskoristite aktualne promotivne popuste: 10% popusta na vrhunske koševe Simplehuman, 15% popusta na Leifheit asortiman za čišćenje, te 15% popusta na sve kutije za pospremanje.

Foto: Promo fotografija
Vrijeme je da nabavite i praktični brisač prljavštine sa zidnih pločica

Novost u Lesnini su i LEGO kutije za pohranu koje su dizajnirane kao original LEGO kocke i mogu se koristiti za igru, ukrašavanje ili jednostavno pohranu. Uz LEGO kutije svakodnevno pospremanje pretvara se u zabavu, tim više što je u Lesnininim prodajnim centrima u tijeku promotivni popust od 15% i na asortiman LEGO kutija za pohranu.

Asortiman proizvoda za proljetno čišćenje i spremanje dostupan je i putem web shopa Lesnine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije