NE PROPUSTITE

Priuštite si ovu preslatku dječju opremu po sjajnim cijenama!

beba
Foto: Thinkstock
09.10.2014.
u 11:35

Iskoristite naše posebne popuste i iz svog naslonjača nabavite najljepše, najsigurnije i povoljne komade dječje opreme

Dječja oprema već odavno nisu samo funkcionalni komadi već lijepi i živahni, prilagođeni dobi svojih malih vlasnika. Već godinama roditelji mogu birati boje i dezene izrazito funkcionalne, prilagodljive i trajne dječje opreme. Stoga, ovaj smo vam tjedan, u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr, pripremili novi krug popusta na najtraženiju dječju opremu, onu najbolje kvalitete i to po najpovoljnijim cijenama. 

Kada biramo bilo kakve proizvode za najmanje, najveću pozornost posvećujemo sigurnosnim karakteristikama. Upravo to posjeduju ljuljačke, vrtići, ležaljke i hranilice kojima smo za vas snizili cijenu. Većina ovih proizvoda ima dvije funkcije, poput hranilice koja u prvim mjesecima djetetova života može poslužiti kao ležaljka. 

Svi proizvodi iz naše ponude lagani su i lako prenosivi te pogodni za transport automobilom. Uz to su i stabilni, mogu se lako namjestiti u više položaja, prate rast djece te ih štite od eventualnih ozljeda. Pripremili smo vam artikle i za dečke i za curice, u više boja, odnosno modela između kojih možete birati. Proizvode ih najpoznatiji brendovi dječje opreme stoga nisu izostali sitni, ali roditeljima bitni detalji poput ugrađenih igrački koje će vašim mališanima boravak na i u ovim artiklima učiniti još zabavnijim. 

Kupnju ovog simpatičnog “mini namještaja” možete obaviti online kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili putem besplatne telefonske linije 0800 4468.  Ponuda traje tjedan dana, počevši od 9. listopada. U nastavku vam donosimo dio proizvoda koje smo izdvojili za vas po popularnim cijenama. Ne propustite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije