31.12.2021. u 07:00

Za dobru novogodišnju atmosferu važno je da sve bude blještavo, a rasvjeta u boji također će pridonijeti atmosferi

Odlučili ste Novu godinu dočekati kod kuće, slaveći s obitelji i prijateljima. A kad je tako, važno je znati da proslava Nove godine nije obična zabava. To je svečan i glamurozan događaj uz dobru hranu i piće. Novogodišnje dekoracije od proteklih božićnih blagdana svakako će dobro doći, no možete ih dodatno obogatiti šljokicama, konfetima, trakicama i balonima koji mogu biti zanimljiviji napunite li ih helijem.

nvoa
1/20

Za dobru novogodišnju atmosferu važno je da sve bude blještavo. Rasvjeta u boji također će pridonijeti atmosferi. Prostor u domu prilagodite prema broju uzvanika te prema tome kakvu vrstu proslave želite. Stariji će trebati više mjesta za sjedenje, dok će mladi provesti cijelu noć na nogama. Za ozbiljnije uzvanike pripremite svečani aranžman, lijepe čaše i tanjure, svijeće i odgovarajuću glazbu. Odaberite i salvete odgovarajućih motiva i boja.

Foto: Ankica Juričević

Planirate li pozvati puno ljudi, najbolji izbor bit će papirnati tanjuri i čaše. Kupite li obične bijele tanjure, možete ih ukrasiti zlatnim ili srebrnim markerima. Na tržištu se mogu naći i prozirne, plastične čaše za pjenušac s kojima ćete riješiti problem razbijanja čaša i stakla u stanu. Osim toga, posuđem za jednokratnu uporabu olakšat ćete si pospremanje stana nakon što fešta bude gotova. Kako je riječ o najluđoj noći, neka tako stvarno i bude. Na sredini prostorije napravite mjesto za ples, uklonite namještaj i elemente koji će vam smetati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije