NE PROPUSTITE

Pripremite klince za početak škole uz naše posebne popuste!

dječja soba
Foto: Thinkstock
28.08.2014.
u 10:41

Akcijske cijene na mondo.hr traju sve do 15. rujna, a snizili smo madrace, stolce, posteljinu...

I ovoga tjedna, zahvaljujući suradnji s web-shopom mondo.hr, za sve čitatelje Doma&vrta pripremili smo popuste na artikle za opremanje doma. Dakako, kako se bliži početak škole, logično je da smo na sniženje stavili opremu koja je potrebna školarcima. Osim artikala koje vam ovdje predstavljamo, na web-shopu možete pronaći i školske torbe te obuću i odjeću za svoje mališane. Dodatno sniženje čeka vas odlučite li se i za kupnju tih artikala.

Akcijske cijene na mondo.hr traju sve do 15. rujna, stoga ih nemojte propustiti. U nastavku vam donosimo slike proizvoda, a OVDJE pogledajte kako kupiti proizvode i obaviti svoju najugodniju kupovinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije