NOVI BROJ LIVINGA

Postavljanje podova: evo koja su zlatna pravila!

interijer
Foto: Shutterstock
1/7
06.11.2015.
u 10:32

Koje obloge odabrati, koja su pravila uspješnog polaganja keramičkih pločica i kako izbjeći njihovo pucanje, kako se ispravno polaže parket i laminat te jesu li ipak pogodni za kupaonice... Imamo odgovore na ta pitanja!

Gradite ili adaptirate, posebnu pozornost u interijeru valja posvetiti podovima. Bez obzira na to je li izbor pao na parkete, keramičke pločice, epoksidnu smolu, seljački pod, kamen, laminat ili cementnu glazuru, za pod je važna kvalitetna podna konstrukcija. Ona treba biti čvrsta, ravna, suha i, naravno, prije polaganja bilo koje podne obloge ona mora biti čista.

To je posebno važno kako bi vezni materijali koje koristimo pri postavljanju potpuno ispunili svoj zadatak. Keramičke pločice mogu se postaviti na žbuku, estrih, beton, gips, kartonske ploče, već postojeće keramičke obloge i ivericu. No, za svaku podlogu postoji i nekoliko specifičnosti i pravila.

Foto: screenshot/facebook

Koje obloge odabrati, koja su pravila uspješnog polaganja keramičkih pločica i kako izbjeći njihovo pucanje, kako se ispravno polaže parket i laminat te jesu li ipak pogodni za kupaonice, kako fugirati i nanositi ostale premaze... Odgovore na ta pitanja u temi broja donosi novi magazin Living!

Osim toga, naučite kako realizirati najbrži i najjeftiniji makeover doma – fotografijama i slikama na zidu! Možda se čini lako, no za dobar rezultat važno je znati neka pravila.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

A kako ispadnu interijeri kada se njime bave dizajneri koja ta pravila slijede, pokazat će vam dva divna doma koja su uređivali najbolji domaći stručnjaci.

Na svojih stotinu stranica Living donosi više od 400 ideja za uređenje doma i izdvaja najbolje proizvode iz domaćih trgovina koji će vas nadahnuti da što prije osvježite svoj životni prostor. Tome će svakako poslužiti i raskošni editorijal u kojem su za uređenje poslužile svjetske modne metropole – New York, London, Pariz i Milano.

Foto: screenshot/facebook

U osmom broju Living standardno donosi i savjete za urbane vrtlare – kako se pobrinuti za ukrasno bilje preko zime te za one malo ambicioznije – sve što treba znati o gradnji staklenika. Gastrostranice prikazuju vam sasvim novu verziju sendviča te recepte za zdrave i ukusne zalogaje...

Sve to samo je dio bogatog sadržaja luksuznog magazina Living u kojem možete pronaći i novu nagradu igru! Ne propustite ga nabaviti u subotu, 7. studenog, uz Večernji list za samo 5 kuna!

Foto: Living

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije