DEVETA PO REDU

Počela nova sezona emisije 'In Dizajn'

Mirjana Mikulec
Darko Mihalić
08.03.2016.
u 12:29

Od ove sezone novitet je rubrika u kojoj gledatelji imaju priliku postati dizajneri interijera na jedan dan

U nedjelju 6. ožujka na RTL-u počelo je emitiranje devete sezone popularne emisije o uređenju interijera "In dizajn". Proljetne epizode donose pregršt savjeta, noviteta i odličnih makeovera životnih prostora pod kreativnom palicom renomirane dizajnerice interijera.

U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana Mikulec obilazi mnoge europske prijestolnice poput Londona, Amsterdama, Ljubljane i Beča, a posjetit će i zanimljive interijere diljem Lijepe naše. Uz to, očekuju nas i novi interijeri čiji proces stvaranja pratimo od same ideje pa sve do realizacije.

“Svakako ćemo i u ovoj sezoni pokazati gledateljima kako izgleda stvaranje interijera, otkriti pokoji insajderski trik i mnoštvo ideja koje će moći i sami primijeniti. Vjerujem da će svatko čuti pokoju ideju ili savjet, neovisno o ukusu ili budžetu” – rekla je dizajnerica interijera osvrćući se na nadolazeću proljetnu sezonu.

Da posao kojim se bavi nije nimalo jednostavan, Mirjana je istaknula puno puta, a u to će se i ove sezone na svojoj koži moći uvjeriti natjecatelji u rubrici Postani dizajner na jedan dan.

“Dobit će zadatak, određeno vrijeme i smjernice, a od prazne prostorije trebat će osmisliti potpuno funkcionalnu prostoriju. Tako na određeni način simuliramo proces osmišljavanja interijera. Iako na prvi pogld izgleda jednostavno, često je teže no što izgleda, a u to će se uvjeriti naši natjecatelji” – kazala je Mirjana Mikulec.

Makeoveri, korisni savjeti, najnoviji trendovi, ideje za ljubitelje izrade namještaja i inspiracija za uređenje životnog prostora samo su dio onoga što gledatelje očekuje nedjeljom u prijepodnevnom terminu na RTL televiziji.

>>Mirjana Mikulec predstavila novu knjigu - Mali stanovi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije