IZ ELECTROLUXA

Perilica široka samo 45 cm stat će u svaku kuhinju

perilica
Electrolux
09.02.2015.
u 10:55

Ova mala perilica idealna je za velika obiteljska druženja, gdje slobodno možete pripremiti nekoliko sljedova jela

Cijelo prijepodne ste kuhali, pripremili ste bogat ručak, a siti gosti već su se razišli. Iako ste umorni, umjesto zasluženog odmora čeka vas gomila zaprljanog posuđa. No, sada se slobodno možete odmoriti uz Electrolux perilicu posuđa koja će sama prepoznati program rada, oprati do 9 kompleta posuđa te se nakon toga sama isključiti, kako bi vi u potpunosti mogli biti bezbrižni.  

Electrolux perilica posuđa sa svojih 45 cm širine predstavlja savršeno rješenje za kuhinje s ograničenim prostorom. Iako je manjih dimenzija od klasičnih modela, ova perilica će vam svojim funkcijama izmamiti osmijeh na lice.

Bez obzira na količinu i razinu zaprljanosti suđa koje trebate oprati, Electrolux perilica posuđa sama će uz pomoću senzora odrediti potrebnu količinu vode i energije. Na vama je samo da pritiskom tipke odaberete funkciju AutoFlex, a perilica će odraditi ostatak posla. 

Ova mala perilica idealna je za velika obiteljska druženja, gdje slobodno možete pripremiti nekoliko sljedova jela. Electrolux perilica će vam svojim 30-minutnim programom omogućiti pranje posuđa između sljedova, bez da ikome smeta, budući da je njezinih 49 decibela razina buke jednaka prosječnom frižideru.  

Pomoću jednostavnog pritiska na tipku, odabir točnog programa lakši je nego ikad, a s ovom perilicom moći ćete i bolje planirati vrijeme. Zahvaljujući prilagodljivoj funkciji odgode početka pranja, početak ciklusa možete postaviti u vrijeme koje vam najbolje odgovara. Možete ga odgoditi za najviše 24 sata.

Ova perilica posuđa energetskog razreda A sadrži i AutoOff funkciju koja automatski isključuje perilicu posuđa između ciklusa. AutoOff funkcija predstavlja sljedeći korak energetske učinkovitosti, budući da perilica uopće ne koristi energiju između pranja, što vam pruža i dodatnu bezbrižnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije