NE PROPUSTITE

Osvježite dom novim uređajem bijele tehnike uz naše vrhunske popuste

Mondo
Foto: Mondo
1/5
25.09.2014.
u 09:41

Po prigodnim cijenama pripremili smo vam hladnjake, perilice suđa, sušilice rublja, nape, pećnice...

Uređaje bijele tehnike kupujemo jednom do dva, ali maksimalno tri puta u životu. Ako su skupi, dugovječni i pouzdani, mnogi potraju i po 30 do 40 godina i rijetko ih treba i popravljati. Tako mnoge bake i mame još uvijek imaju kultne Obodinove hladnjake i perilice rublja, gotovo jedine koje se u to vrijeme moglo kupiti.

Mladi traže više

No, danas je izbor ovih uređaja puno veći – mnogo je različitih proizvođača, ali i cjenovnih kategorija. Osim toga, ljudi danas ne traže samo kvalitetu i dugogodišnje jamstvo, već i lijep dizajn i funkcionalnost. Zato smo za one koji se spremaju na kupnju kućanskih aparata pripremili našu novu tjednu akcijsku ponudu u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr, rezerviranu samo za najvjernije čitatelje Doma&vrta. Jesensko vrijeme idealno vrijeme za kupnju novih kućanskih aparata. Po posebnim cijenama stoga smo vam pripremili tri modela hladnjaka, perilicu rublja i perilicu posuđa te sušilicu rublja, kuhinjsku napu, ploču za kuhanje, pećnicu i televizor. Danas se traže hladnjaci velike zapremnine, s LED termometrima i osvjetljenjem, niske razine buke te ladica s posebnim temperaturama.

Od pećnica se također traže brojne funkcije, kvalitetne i otporne površine koje se lako čiste, a moraju biti i visoke energetske klase. I ostali proizvodi koje smo za vas izdvojili imaju brojne posebnosti zbog kojih se isplati iskoristiti ovu akciju.

Neodoljive ponude

Neodoljiva je ponuda Samsunga – perilica za rublje po 2779,99 kuna uz koju se gratis dobije Samsungov usisavač snage 1600 W čija je redovna cijena 449,99 kuna. Izdvajamo još i Toshibin televizor 40’’ Full HD Smart, koji je snižen za nevjerojatnih 800 kuna! Ne propustite!     

Kupnju možete obaviti online kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost-korisnik ili putem besplatne telefonske linije 0800 4468. 

Podsjećamo, popusti vrijede tjedan dana od danas 25. rujna, a u nastavku vam donosimo slike proizvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije