BALON NA PRISAVLJU

Osvježeni ambijent poznatoga zagrebačkog restorana

restoran balon
Foto: John Pavlish
1/10
27.02.2015.
u 12:30

Restoran poznatim svim ljubiteljima vrhunske gastronimije i dobre atmosfere u novu sezonu ušao je s novim ruhom i - menijem!

Novu sezonu popularni zagrebački restoran Balon odlučio je započeti u novom vizualnom izdanju i s novim, još zanimljviijm menijem.

Balon je i do sada bio poznat po vrhunskim delicijama, kuharskim zvijezdama, ali i ugodnom ambijentu i posebnoj atmosferi. Stoga ni ne čudi da je s godinama stekao epitet oaze u kojoj uživaju sva čula i kojoj se generacije zadovoljnih gostiju uvijek vraćaju.

Osvježeni interijer nastavlja upravo istu priču odabirom tamnih, toplih boja te drveta i stakla kao osnovnih materijala. Tako je i s novom kartom jela koja slijedi utabane gastronomske postulate koji oduvijek vladaju u Balonu.

Posebnost ponude je u tome što Balon sada nudi posebno pripremljene menije za kasnopopodnevna i večernja druženja, koji će zadvoljiti nepce i onih najizbirljivijih.

Tako svim Zagrepčanima i njihovim gostima restoran Balon, između ostaloga, nudi 3 menija 'to share'' (za dvije osobe), koji se nude kao tri koncepta raspoređena u tri cjenovna razreda.

Foto: John Pavlish

>>Pogledajte kako izgleda luksuzni butique hotel u Opatiji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije