GRMI, SIJEVA

Olujni oblak u vašem dnevnom boravku ponaša se kako god vi želite

luster oblak
10.07.2014.
u 15:00

Ova neobična lampa može se podesiti na različite programe poput reagiranja na kretanje i zvukove

Ova interaktivna audiovizualna instalacija Richarda Clarksona savršena je za ljubitelje oluja. Lampa koja podsjeća na olujni oblak, prigodnog imena Cloud, sijeva baš poput pravog oblaka, a prati ju i zvučnik koji će se pobrinuti da dojam vaše oluje doista bude što sličniji stvarnome.

Ovaj sistem montira se na strop poput lustera, a po želji može imati interakciju sa stvarima i ljudima oko sebe.

Pametna mala lampa dolazi sa svjetlima, detektorima kretanja, mikrofonom i moćnim zvučnicima, a pomoću daljinskog upravljača možete ju namjestiti na različite programe poput reagiranja na podražaje, kretanje ili zvukove. Vanjština koja doista podsjeća na kišni oblak savršen je dodatak ovoj maštovitoj kreaciji.

>>10 ključnih ideja kako da učinite svoj dom boljim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije