Inspiracija u obrtništvu

Olakšali su si posao - tradicijskom obliku dali novu funkciju

I lampa i zdjela
Foto: Promo fotografije
1/4
29.09.2014.
u 15:30

Tradicijski oblici posuda su "prerezani" pa su iz dva komada nastale su lampa i zdjela

Pola zamišljene posude je lampa, pola zdjela, a zajedno čine skladnu cjelinu. Dizajn potpisuje MEJD Studio iz Bratislave, a kolekcija je napravljena za izložbu koja će predstaviti slovačko i češko obrtništvo.

Foto: Promo fotografije

Tipične oblike koji su kroz povijest nastajali u češkom i slovačkom obrtništvu željeli smo prebaciti u novi kontekst – rekao je dizajner Štefan Nosko.

Visina, a time i prostor između njih posude i lampe koje su zamišljene kao skladna cjelina, može se mijenjati. Unutrašnjost komada je ostakljena i dostupna u različitim bojama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije