DOMAĆI DIZAJN

Noviteti iz Prostorije: sofa i barski stolac

Prostoria
Foto: Prostoria
1/10
22.04.2016.
u 15:17

Hrvatska tvrtka nastavlja privlačiti pozornost svojim proizvodima na uglednim svjetskim smotrama

Svjetski poznati proizvođač namještaja, tvrtka Prostoria, 2016. godinu počela je sudjelovanjem na nekim od najprestižnijih sajmova namještaja – Imm Cologne, Maison&Object te na upravo završenom milanskom Salone del Mobile, gdje je predstavila novitete.

U suradnji s dizajnerom Simonom Morasijem Piperčićem, Prostoria je osmislila i plasirala sofu Convert koju odlikuje maksimalna fleksibilnost. Radi se o izboru između dvije dubine sjedenja, drvene platforme u dvije širine i naslonu koji može biti rukonaslon ili naslon za leđa, a istovremeno se iz niskog može pretvoriti u visoki.

Foto: Prostoria

Predstavljen je i novitet iz linije Strain, barski stolac čiji se dizajn temelji na kontrastu koji nastaje spojem konstrukcije izvedene od metalnih cijevi i “sedla” izrađenog od masivnog drva.

Osim toga, kolekciji proizvoda Oblique pridružen je i stolac s metalnim nogama i drvenim rukonaslonima. Odličan odjek kod publike na sajmovima pokazuje da svakim novim proizvodom Prostoria potvrđuje svoju poziciju na sceni dizajnerskog namještaja.

Foto: Prostoria

Prostoria na sajmovima sudjeluje u svom prepoznatljivom štandu u obliku drvenih kućica čije su konture naznačene ritmičkim nizanjem letvica naši proizvodi ponovno su pokazali svoju vrijednost i kvalitetu. Odličan odjek kod publike na sajmovima pokazuje da svakim novim proizvodom prostoria potvrđuje svoju poziciju na sceni dizajnerskog namještaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije