Ne propustite!

Novim biciklom popravite raspoloženje i fizičku kondiciju

bicikl
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
24.09.2015.
u 10:30

Iskoristite lijepo vrijeme i provodite što više vremena na otvorenom, u prirodi. Neka vam bicikl bude saveznik u toj zdravoj odluci!

Dolazak jeseni za mnoge je vrijeme donošenja odluka i usvajanje novih zdravih navika. Vožnja biciklom svakako bi mogla biti jedna od njih – možete njime ići u dućan, na tržnicu ili na posao, rekreirati se za vikenda...

Bolje ćete se osjećati, steći ćete kondiciju, smršavjeti i, što je jako bitno, provoditi vrijeme na otvorenom. No, da biste to postigli trebate ga imati. U moru ponude doista je teško odabrati. Muškarci će se zanimati za performanse poput brzine i snage, nove tehnološke dodatke te materijal od kojeg su napravljeni, dok će ženama važan, ako ne i presudan kriterij biti izgled, boja, širina sjedala... Djeca će, naravno, htjeti nabaviti isti kakav ima njihov prijatelj ili kakav su vidjeli na reklami...

Želite li se vožnjom bicikla samo rekreirati, svakako ga trebate prilagoditi svojim potrebama – godinama, spolu, težini i visini, navikama (jeste li potpuni početnik ili ste aktivan sportski tip). Kako bi vam odabir bio lakši, predlažemo vam bicikle iz Mondove ponude koji su na posebnom popustu!

Naši prijedlozi, koje smo izdvojili za vas mogu se kupiti u online trgovini Mondo.hr – i to ne samo registrirani korisnici nego i gosti korisnici te preko besplatne telefonske linije 0800 4468.

Foto: Promo fotografije
Pravi model za one koji nisu prezahtjevni, a žele kvalitetan bicikl za dobru cijenu (1899,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Dječji muški bicikl s jednom brzinom, prednjom i zadnjom kočnicom i alu okvirom kotača (539,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Idealan za početnike i rekreativce, bicikl Nakxus ima shimano mjenjač i zupčanik (1699,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Bicikl za dječake od dvije do pet godina dizajniran za ugodnu i sigurnu vožnju (479,40 kn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije