Potražite na kioscima

Novi Dom uz Večernji list

do
Dom i vrt
16.12.2016.
u 11:11

Foto: Dom i vrt

I ove subote u Večernjem listu potražite novi broj priloga Dom! Vodimo vas u stan prepun originalnih arhitektonskih rješenja i detalja - autorica je mlada arhitektica Zrinka Veža i sve je napravljeno onako kako je godinama zamišljala dok je radila projekte za svoje klijente. Također, u njemu se odlučila isprobati i neka nova rješenja koja se drugima nije usudila napraviti te dobila odlične rezultate!

I ove vas subote savjetuje Ankica Juričević koja objašnjava kako iskoristiti darove prirode za blagdansku čaroliju. Pogledajte što sve priroda nudi za uređenje doma, a na što nikako ne smijete zaboraviti, neovisno za koji se stil uređenja odlučili.

Arhitektica Violeta Beljić Kušić savjetuje kako preobraziti dom u božićnom stilu u samo pet koraka. Svakako je najvažniji savjet osjećati se u domu ugodno i ispunjeno, no ipak treba pripaziti na sitne detalje koji čine veliku razliku u domu!

Posjetili smo zagrebački restoran Noel koji, osim za nepce, nudi doživljaj za baš sva osjetila. Doznajte po čemu je restoran jedinstven u Hrvatskoj te kakva vas ponuda jela ovdje očekuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije