NE PROPUSTITE

Novi broj D&V Livinga: još bogatiji, raskošniji i inspirativniji!

Living
Foto: Dom&vrt Living
22.04.2015.
u 16:27

Pripremili smo vam bogat editorijal kako urediti terasu, zavirili u najdivnije interijere, istražili sve o shabby chicu...

Drugi broj našeg luksuznog mjesečnika Dom&vrt Livinga spreman je da bude u vašim rukama! 

Od subote, 25. travnja, na kioscima potražite naše novo, bogato i inspirativno izdanje koje se bavi temama uređenja interijera, eksterijera, urbanog vrtlarenja, gastra... 

S obzirom na to da su topli dani sada i službeno stigli, pripremili smo vam raskošan editorijal kroz koji ćemo vas nadahnuti kako da uredite vaš dnevni boravak na otvorenom. Obišli smo domaće trgovine i složili terase za svaki ukus, novčanik i životni stil. 

Pišemo i o roštiljima, početnicima otkrivamo kako uspješno zasaditi prvo cvijeće, zavirili smo u jednostavno senzacionalne interijere, istražili baš svaki detalj o popularnom shabby chic stilu uređenja... Iz naših trgovina izdvojili smo najbolje mirise za dom, najcool retro komade namještaja i dekora te saznali sve o prvom hrvatskom šampanjcu od – meda!

I u ovom broju potrudili smo se da vas nadahnemo i motiviramo da učinite svoj životni prostor te život općenito još ugodnijim. 

Ne propustite naš novi broj na čak stotinu stranica i to za samo 14 kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije