EURO EUFORIJA

Neka navijanje pred malim ekranima bude nezaboravno iskustvo!

televizor
Foto: Shutterstock
1/3
03.06.2016.
u 11:33

Sezona je nogometne groznice, ali i kupovine televizora! U Pevecovim trgovinama bogata je ponuda televizora i dodatne opreme koja će učiniti gledanje Eura vrhunskim iskustvom!

Ako ste Hrvat, jako su velike šanse da vas već sada "pere" euforija uoči nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva. Nastup vatrenih samo rijetki sretnici moći će pratiti uživo, no oni koji su prisiljeni navijati ispred malih ekrana mogu taj doživljaj učiniti također neponovljivim i to uz odabir pravog televizora, odnosno opreme koja ide uz njega i čine doživljaj gledanja još boljim i intenzivnijim. 

Upravo sada sezona je njihove kupovine, ali isto tako na snazi su sniženja na mnoge modele stoga je ovo vrijeme idealna prilika da posjetite Pevecove centre, konzultirate se sa njihovim stručnjacima vezano za modele, karakteristike, veličinu, tehnologiju koja je integrirana u njih...

No, da si ne zakomplicirate život i kupite neodgovarajući televizor, vodite se prvenstveno veličinom prostora u koji ćete ga smjestiti. Iako su većina ljubitelji velikih ekrana, nema smisla natrpavati televizore prevelikih dijagonala u male stanove u kojima je razmak između sjedeće garniture i tv zida ili komode manji od 1,5 metra i gledati nogometnu utakmicu kao da se gleda teniski meč, uživo!

Preporuka stručnjaka je da razmak bude barem 2,5 metra, a toliko i više su okolnosti za veći televizor. 

Drugi kriterij pri odabiru televizora neka vam budu osobna estetika i, naravno, budžet kojim raspolažete. Istina je da skuplji televizori možda nude nešto bolje iskustvo, ali ponekad je zaista teško primijetiti iskustvenu razliku, iako cijene modela variraju. Možda je čak bolje uložiti u dodatnu opremu kao što je kućno kino koje će učiniti kao da se huk s tribina stadiona događa u vašem dnevnom boravku.

U Pevecu su trenutno deseci modela televizora dostupni po izrazito sniženim i atraktivnim cijenama. Isto tako i dodatna oprema poput zvučnika, igraćih konzola, ali i navijački rekviziti - zastave, majice, trube, lopte, boje za lice...

Pevec je idealno mjesto da se pripremite za gledanje Eura i maksimalno uživanje u tom iskustvu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije