NE PROPUSTITE

Nabavite povoljno 'last minute' ljetne artikle

ljeto ljetni artikli
Foto: Thinkstock
1/6
23.07.2015.
u 09:19

Odlazak na plažu nezamisliv je bez prostirke, ali i torbe u koju će stati sve potrebno. Ako ih još niste nabavili, nudimo vam izbor po pristupačnim cijenama

Ugodno ljetno jutro ili popodne ne mogu bez pouzdane zaštite od sunca i udobne ležaljke, a sve više okućnica ima i male bazene u kojima djeca mogu uživati ako nisu na moru.

Također, odlazak na plažu nezamisliv je bez prostirke, ali i prostrane torbe u koju će sve potrebno stati. Ako već niste, sve to još stignete nabaviti i uživati u danima odmora koji slijede. Što god da vam treba, sve smo pronašli u najpopularnijem domaćem webshopu, Mondo.hr-u.

Ove kvalitetne i povoljne ljetne artikle koje smo izdvojili za vas možete kupiti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Ne propustite!

Foto: Promo fotografije
VELIKI BAZEN dimenzija 420 x 90 cm, kapaciteta 8470 litara, sadrži filtar-pumpu (2000L/h) i pribor za sitne popravke (999,99 kn)

Foto: Promo fotografije
PROSTRANA TORBA za plažu modernog dizajna nešto je što svakoj ženi treba u ljetnim mjesecima. Birajte između tri varijante prugica (79,99)

Foto: Promo fotografije
SUNCOBRAN od stopostotnog poliesterskog vlakna može se namjestiti na od 100 do 200 cm visine i dolazi u četiri različite boje (79,99 kn)

Foto: Promo fotografije
BAZEN-JACUZZI dimenzija 55x185 cm i volumena 505 litara ima 80 rupa za zrak i bit će najomiljenija dječja igračka u vrućim danima (759,99 kn)

Foto: Promo fotografije
SLAMNATA PROSTIRKA idealna je ležaljka za plažu (180x60 cm), a uz to ima i mekani jastuk ispunjen PES vatom za veću udobnost (34,99 kn)

Foto: Promo fotografije
SKLOPIVA LEŽALJKA modernog dizajna izrađena je od čeličnih cijevi i tekstilena te jamči čvrstoću i udobnost (289,99 kn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije