NOVO U DOMU&VRTU

Ne propustite urediti kuhinju uz naše specijalne popuste!

Mondo
Foto: Promo fotografije
1/5
16.07.2014.
u 15:01

Počevši od novog broja Doma&Vrta koji izlazi sutra, 17. srpnja, svakog ćemo vam tjedna preko našeg web-shopa nuditi najpovoljnije artikle za opremanje i uređenje vašeg doma i okućnice

Znate li da je internetska kupnja u stalnom porastu? Što i ne čudi s obzirom na to da kupovati možete u bilo koje doba dana i/ili noći, zavaljeni u naslonjač u svojem dnevnom boravku. Dom&vrt u suradnji s Mondom svaki će vam tjedan nuditi ekskluzivne proizvode po akcijskim cijenama. Dakle, sve što vam treba za uređenje doma ili okućnice naći ćete na našem web-shopu po najpovoljnijim cijenama na tržištu te uz brojne dodatne pogodnosti. Narudžba je besplatna. Dovoljno je da odaberete proizvod koji želite kupiti i unesete kod s dodatnim popustom ekskluzivno za čitatelje Doma&vrta.. Primjerice, u broju koji izlazi 17. srpnja predstavljamo vam set posuđa i pribor za jelo renomiranih proizvođača. Odlučite li se za kupnju dijela asortimana, ostvarujete ekskluzivnih 20 posto popusta i to tako što ćete pri plaćanju unijeti kod domivrt-20. Artikli se mogu naručiti i telefonski na besplatan broj 0800 44 68.

Napominjemo kako popusti vrijede 7 dana od izlaska priloga Dom&vrt u Večernjem listu, zaključno sa sljedećom srijedom do ponoći. Već u sljedećem broju Doma&vrta donosimo nove popuste!

Iskoristite prostor

Dakako, pri uređenju kuhinje većini je najvažniji odabir uređaja. I njih možete pronaći u našem web-shopu, u različitim cjenovnim kategorijama. Za vas smo u ovom prvom predstavljanju web-shopa Doma i vrta odabrali neke od kućanskih pomoćnika koji će vam znatno olakšati pripremu hrane. Kada je u pitanju opremanje kuhinje, uz uređaje i drveni dio jako su važne i obloge koje trebaju biti vodootporne i lako perive pa su najčešći izbor keramičke pločice ili u, posljednje vrijeme, kaljeno staklo. Osim obloga bitna je i dobra rasvjeta, kako središnja, ona stropna, tako i ona iznad radnih površina koja će vam olakšati pripremu namirnica.

Foto: Promo fotografije

Važan je i prostor za skladištenje. Danas, kada se pazi na svaki četvorni metar, tek rijetki imaju posebnu ostavu, stoga je ključna dobra organizacija prostora unutar same kuhinje. Birajte multifunkcionalne izvlačne mehanizme koji iskorištavaju i najskrovitije zakutke kuhinjskih elemenata. Imate li mogućnosti, ugradite i gornje elemente, i to one koji dosežu sve do stropa. Na gornjim etažama držite stvari koje nisu u svakodnevnoj upotrebi, ali koje vam mogu zatrebati u kuhinji.

Jedno od središnjih mjesta u kuhinji rezervirano je za aparat za kavu ili sokovnik koji će vam pomoći da si s lakoćom odmah ujutro pripremite zdrav napitak, a ponuda u našem web-shopu uistinu je velika.

Čistite svoju napu

Naravno, pri uređenju kuhinje ne smijete zaboraviti na napu. Naime, nju često zanemarujemo, a zapravo je jedan od najvažnijih uređaja u kuhinji jer je zadužena za ventiliranje zraka i uklanjanje neugodnih mirisa. U dobru napu svakako investirajte imate li kuhinju bez prozora ili ako vam je kuhinja integrirana u dnevni boravak. Da bi napa radila punim kapacitetom, redovito čistite filtere. Zato su vam dovoljni ocat i topla voda...

Ne zaboravite, od novog broja Doma i vrta koji izlazi 17. srpnja svaki tjedan ćemo vam donositi posebne popuste za opremanje vašeg doma i okućnice preko našeg web-shopa. U fotogaleriji pogledajte dio artikala koje ćete moći kupiti po popularnim cijenama od sutra!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije