PONUDA ZA ČITATELJE

Ne propustite: kvalitetno i udobno opremite svoj radni kutak

Otkačeni ured
Promo fotografija
15.01.2015.
u 14:41

U ovotjednoj ponudi povoljnih artikala iz internetske trgovine Mondo.hr izdvajamo opremu za urede i radne sobe

Za učinkovitost u poslu, kao i u učenju, osim dobre koncentracije preduvjet je i dobra oprema za rad. Vrhunsko računalo, kvalitetan radni stol te udoban stolac tri su elementa bez kojih je nezamislivo biti konstruktivan, a niti opušten u bezbrižnom surfanju ili igranju igrica. Stoga vam u ovotjednoj ponudi povoljnih artikala iz internetske trgovine Mondo.hr izdvajamo upravo opremu za vaš radni kutak.

Kupnju možete obaviti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468, a kod za popust glasi domivrt-10. Ponuda traje tjedan dana počevši od 15. siječnja. Mondo isporučuje narudžbe u cijeloj Hrvatskoj u roku od tri radna dana. Ne propustite!

Komentara 1

MO
mozdaznam
16:21 15.01.2015.

Zasto niste to prije reklamirali mozda bi ministar Varga kupijo stol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije