NE PROPUSTITE

Najpopularnije božićne dekoracije snižene su 15 posto!

Božić
Thinkstock
04.12.2014.
u 08:30

Za vas smo izabrali neizostavne kuglice, obožavane lampice, dekorativne kutije u više dimenzija...

U blagdansko doba praktički ničega ne može biti previše, a osobito ne ukrasa u domu. Što više svjećica, kuglica i ostalih tradicionalnih ukrasa, to će interijer izgledati toplije i živahnije, baš kako i treba u ovo vrijeme godine.

Stoga vam u ovotjednom izboru najpopularnijih artikala za dom u suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr donosimo izbor najtraženijih božićnih ukrasa.

Za vas smo izabrali neizostavne kuglice, obožavane lampice, dekorativne kutije u više dimenzija, tradicionalne jaslice, adventski vijenac za koji uvijek ima mjesta te neobičnog svjetlećeg Djeda Božićnjaka. Na sve navedene cijene ostvarujete popust od 15 posto prilikom kupnje.

Ove artikle možete kupiti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468. Kod za popust od 15 posto za čitatelje Doma&vrta jest bozic-15. Ponuda traje tjedan dana, počevši od 4. prosinca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije