NOGOMET KAO INSPIRACIJA

Pokažite navijački kutak u svome domu i osvojite nagradu

navijački dom
Foto: Josip Regović
14.06.2016.
u 13:50

Vjerujemo da nijedna utakmica u kojoj igra naša reprezentacija ne prođe bez specijalnog kockastog 'makeovera' vašeg doma. Vrijeme je da ga uslikate i fotografiju podijelite s nama

Opremanje i ukrašavanje navijačkog kutka u doba europskih i svjetskih nogometnih prvenstava rijetko da može zaobići koji dom. To je nepisani stilski 'must have' i sastavni dio ikonografije interijera prilikom gledanja svake utakmice – bilo to u kafiću ili s društvom kod kuće.

Praćenje utakmica i navijanje jednostavno je nezamislivo bez svima dobro poznatih rekvizita, koji osim dresova reprezentacije i kapa, uključuju još puno toga. Primjerice, zastavice, stolnjake, ubruse, šalove, postere, šalice....

To su dani kada ne marimo uklapaju li nam se uzorci, boje i oblici u stil našega interijera, nego da detalja bude što više i da su, naravno, u crveno-bijeloj kombinaciji.

Foto: screenshot/facebook

Vjerujemo da ste i vi, čitatelji našeg portala, kao i magazina Living i priloga Dom u Večernjem listu nadahnuti nogometnom groznicom napravili zanimljiv i živopisan makeover svoje sobe, dnevnog boravka ili terase i da biste to rado podijelili s ostalim čitateljima.

Stoga vas pozivamo da slikate svoj navijački kutak i fotografije pošaljete na e-mail domivrt@vecernji.net ili na našu Facebook stranicu.

Rado ćemo objaviti vaše fotografije koje će biti nadanuće i za ostale čitatelje da kako da urede svoj navijački kutak. Najbolje interijere u kockastom crveno-bijelom stilu nagradit ćemo vrijednim poklonima!

>>Kada dom živi nogomet: dva prijedloga za navijački raj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije