NOVI BROJ LIVINGA

Nagradna igra: darujemo kutnu garnituru vrijednu 27.000 kuna!

Living
Foto: Living
1/5
03.05.2016.
u 12:34

Radi se o ekskluzivnom komadu kojeg darujemo u suradnji sa salonom namještaja Palladio. Kutna garnitura dolazi u neutralnoj, smeđoj boji

Kada je namještaj u pitanju, najčešće vrijedi ona stara - "koliko para, toliko muzike". Na nekim sitnijim komadima se možda i može štedjeti, no neki, želimo li da potraju godinama te budu kvalitetni i postojani, moraju koštati. Takav namještaj svakako su sofe, odnosno kutne garniture. Vjerojatno ne postoji korišteniji komad u bilo kojem interijeru od njih. Sjedeća garnitura centralni je dio dnevnog prostora svakog doma i ako nije kvalitetna, vjerojatno će često trebati zamjenu ili popravke poput stavljanja nove spužve.

Kako bismo razveselili naše čitatelje, u novom broju Livinga pripremili smo nagradnu igru u kojoj dijelimo prekrasnu kutnu garnituru vrijednu 27 tisuća kuna! Radi se o ekskluzivnom komadu kojeg darujemo u suradnji sa salonom namještaja Palladio. Kutna garnitura dolazi u neutralnoj, smeđoj boji, a izrađena je od ekskluzivne kože 'Africa Chai'.

Sudjelovati mogu svi koji kupe novi broj Livinga koji je na kioscima od 7. svibnja, ispune, izrežu i pošalju nagradni kupon na navedenu adresu najkasnije do 12. lipnja, a dobitnici će biti objavljenj 16. lipnja na vecernji.hr.

Foto: Robert Demo

Osim senzacionalne nagradne igre, Living i u svom 14. izdanju donosi preko 400 inspiracija za uređenje doma. Tu su i dva prekrasna domaća interijera - stan u Zagrebu i kuća u Poreču, svaki osobit i lijep na svoj način, a opet posve drugačiji. U temi broja, donosimo veliki vodič o uređenju vikendica. Iako za njih vrlo često ne postoji baš velik budžet, uz poštivanje ponekih pravila struke, vikendice zaista mogu postati mjesta za uživanje u svakom smislu.

Foto: Josip Regović

Govoreći uživanju, ima li boljeg načina nego ove proljetne dane, kada to vrijeme dopusti, provesti u prirodi? A znate li da i piknik možete organizirati sa stilom? Pročešljali smo domaće trgovine i pronašli najljepše i najpraktičnije stvari s kojima će vaš piknik s društvom ili obitelji postati još udobniji, aktivniji i poželjniji. Inspirirajte se!

Stranice za urbane vrtlare donose dvije atraktivne i intrigantne teme - sve tajne orezivanja grmova i kako postići čaroliju šarenih cvjetnih gredica.

Na gastro stranicama doznajte sve o pripremi bezalkoholnih koktela i školjaka.

Ovo je samo dio bogatog sadržaja novog izdanja mjesečnika Living. Na stotinu stranica pronađite još puno savjeta, inspiracija, prijedloga kojima ćete zasigurno biti nadahnuti da uljepšate svoj dom i život.

Novi broj Livinga na kioscima je 7. svibnja uz Večernji list za samo 5 kuna!

Foto: Living

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije