U LAUBI

Na trećem Tjednu dizajna Zagreb očekuju vas brojni popusti i partyji

tjedan dizajna lauba
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
21.04.2016.
u 21:30

Osim brojnih predavanja i radionica, te izložbe namještaja, posjetitelji će moći prisustvovati i brojnim domaćim i svjetskim premijerama dizajnerskog namještaja

Treći po redu Tjedan dizajna Zagreb, koji će se održati od 3. do 8. svibnja u Laubi, priprema brojna iznenađenja. Osim što će u Laubi i Haubi tijekom svih dana sajma svoje radove predstavljati proizvođači namještaja, dizajneri, arhitekti bit že zanimljivo vidjeti domaće i svjetske dizajnerske premijere.

No, u svojoj trećoj godini Tjedan dizajna prilično je raširio krila, uz 17 domaćih izlagača namještaja, ove godine svoje će radove prestaviti i dizajneri nordisjskih zemalja – Danske, Švedske, Norveške i Finske. Osim toga, Tjedan dizajna proširio se po prvi puta na centar grada pa će tako, osim u Laubi, brojna događanja posjetitelje dočekati i na tridesetak mjesta partnera.

Na partnerskim lokacijama posjetitelji će moći pogledati predstavljanja novih proizvoda i dizajnera te kupovati po posebnim popustima. Vrhunac programa bit će Noć dizajnera koja će se održati u petak, 6. svibnja na lokacijama partnera do čak 23 sata, a noć će završiti velikim partyjem u Laubi – rekao je direktor Tjedna dizajna Daniel Tomičić.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Još jedna novost na Tjednu dizajna, je i povezivanje s hranom. Naime, po prvi puta svi posjetitelji moći će saznati sve o „food stylingu“, a uz brojne praktične radionice renomiranih predavača moći će naučit sve o tome kako odzuševiti goste – od postavljanja stola, preko posuđa pa sve do prezentacije hrane.

Cilj nam je spojiti sve grane industrije pa smo tako ove godine odlučili uključiti i hranu kao bitan segment života. Osim toga, priliakje to da se s dizajnom upoznaju i industrije koej su direktno povezane s proizvodnjom hrane – rekla je direktorica Tjedna dizajna Tina Marković.

Uza sve ove novosti i bogat program, sve posjetitelje očekuju i Market – izložbeno-prodajni prostor na kojem radove izlažu mladi domaći dizajneri, modne revije na kojima će se predstaviti studenti TTF-a, ali i renomirani dizajneri poput Nade Došen te brojna predavanja i radionice.

Svi čitatelji Livinga pak će moći uživati i u besplatnim primjercima omiljenog magazina jer je Večernji list, kao medijski partner Tjedna dizajna, također jedan od izlagača. Svakako nas posjetite, pripremili smo brojna iznenađenja.

>>Dizajneri koji će na Tjednu dizajna pokazati svoje nove radove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije