Savjet plus

Na sve što treba paziti prilikom odabira WC školjke

promo
Foto: Promo
18.10.2016.
u 15:00

Pročitajte savjete stručnjaka na što trebate paziti prilikom odabira WC školjke

Toalet kao sanitarni proizvod treba osigurati nekoliko ključnih stvari, a koje su to savjetuje Geberitov stručnjak Thomas Kronberg koji istče da svaki taolet treba biti vodotoporan, sanitarno ispravan te - najbitnije – stabilan i čvrst. Keramika, kao što se ispostavilo, za razliku od ostalih materijala pruža sva tri uvjeta.

Foto: Promo

Kada je riječ o proizvodnjih keramičkih školjki postoje velike razlike u finalnoj izvedbi sanitarnog proizvoda kao što su glatkoća, čvrstoća te otpornost.

U velikim sustavima kao što je Geberit takav se posao prepušta izvježbanom oku stručnjaka koji zna koliko je vremenski zahtjevan te dugotrajan proces izrade vanjskog i unutarnjeg dijela školjke. Da biste izbjegli probleme, pri kupnji pazite da: odaberete WC školjku bez unutarnjeg ruba, ako možete kupite konzolnu umjestu podne WC školjke zbog lakšeg čišćenja, investirajte u WC daska s mekim zatvaranjem (soft close) te adekvatan vodokotlić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije