Bel Etage

Na splitskom Žnjanu u prodaji najluksuzniji stanovi na Jadranu

bel etage stanovi
Foto: Promo fotografije
1/7
18.02.2016.
u 18:30

Glavna prednost Bel Etagea, investicije vrijedne 12 milijuna eura, jest što svojim stanarima nudi osoblje koje im je na raspolaganju 24 sata dnevno

Luksuzno življenje, s uslugom koja je dostupna 24 sata sedam dana u tjednu, u interijeru s najluksuznijom opremom i pogledom za koji se umire više nije rezervirano samo za uzdisanje pred TV-om i gledanje filmova i serija visoke američke produkcije.

Naime, na splitskom Žnjanu odnedavno je takav koncept življenja dostupan u zgradi Bel Etage. U 42 stana, od kojih je gotovo polovina prodana, što domaćim što stranim stanarima, ugrađena je vrhunska oprema, podno grijanje, pametni sustav upravljanja, otključavanje vrata otiskom prsta, kamini, spušteni su stropovi, ugrađena rasvjeta...

Foto: Promo fotografije

Dakako, i pri gradnji se vodilo računa o svim detaljima, pa je tako cijela zgrada u energetskom razredu A, sve terase imaju automatske žaluzine i zasađena stabla... No, nije samo vrhunska gradnja, uz nestvarni pogled na Brački kanal, ono što razlikuje Bel Etage od svih ostalih. Specifičnost ovog koncepta je, kako ističe Denis Pulić, jedan od investitora, što zgrada ima recepciju koja je svim stanarima dostupna 24 sata dnevno.

– Stanarima je na taj način omogućen komfor, mogućnost da jednim pozivom naruče transport, kupnju namirnica, odlazak u kemijsku čistionicu ili što god im treba – objašnjava Pulić dodajući kako im je pri gradnji glavna misao vodilja bila da svakom od stanara ponude maksimum. Stanovi su raznih veličina, od 90 do 280 kvadrata, a cijena se kreće od 3500 eura po metru četvornom naviše. Jedan od prvih stanara, koji je svoj drugi dom, onaj u Bel Etageu, već uredio jest Sven Uwe Ernst, Nijemac sa zagrebačkom adresom, uz Pulića i ruskog partnera jedan od ulagača.

– U Hrvatsku sam se zaljubio davno, do te mjere da smo se supruga i ja odlučili preseliti i odgajati djecu ovdje. Dio godine živimo u Zagrebu, a dio u Splitu i logičan je bio korak da uđemo u posao koji je konceptom drukčiji od svih ostalih – objasnio je.

Foto: Promo fotografije

Zanimljivo je spomenuti i da kupci, iako zgrada nudi vrhunsku opremu, od prvoklasnog parketa, pločica i sanitarija, mogu zatražiti izmjene prema vlastitim željama koje će biti izvedene u što kraćem roku. Oni sretnici koji budu živjeli u jednom od tri penthousea upoznat će istinsku draž života na visokoj nozi. Svaka soba ima svoju kupaonicu, dnevni boravak samo se jednim potezom stapa s terasom s koje puca vjerojatno najljepši pogled u Splitu.

Foto: Promo fotografije

A najbolje je što boravak na otvorenom nije rezerviran samo za ljetne mjesece, jer su i terase opremljene kaminima, što daje posebnu čar. A Bel Etage, uza sve navedeno, nudi i wellness centar s osobljem, vrhunski opremljenu terasu, garažu i, ono što je kupcima dubljeg džepa najvažnije – privatnost.

>>Luksuz na hrvatski način: vile na Mlinovima spremne za useljenje

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
12:37 19.02.2016.

Odmah kupujem. molim VL neka mi rezervira jedan stan od nekih 150 kvadrata i lijepim pogledom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije