VINTAGE KOMAD

"Mister": komoda, radni stol i mini bar u jednom

komoda
Foto: Portuguese Joinery/freshome
1/3
16.01.2019.
u 10:20

Vintage komodica osmišljena je za ljude i interijere koji se stalno moraju mijenjati

Mini bar, radni stol ili jednostavno komoda. Sve je u jednom komadu namještaja zamislio umjetnik Daniel Duarte i dizajnirao "Mister".

Radi se o vintage komodici osmišljenoj za ljude i okoliš koji se stalno mora mijenjati. Njen unutarnji dio ima nekoliko odjeljaka koji se mogu koristiti ovisno o potrebama vlasnika.

Foto: Portuguese Joinery/freshome

Zbog svog neutralnog izgleda, autor tvrdi da se može smjestiti bilo gdje u stanu, počevši od hodnika pa do dnevne i spavaće sobe.

"Mister" dolazi s pet ladica i dvije police čija se visina može postaviti po želji. U njega se mogu pohraniti brojne stvarčice, a kada se spuste, njegova vrata mogu poslužiti kao radna površina. Izrađen je od kvalitetnog orahovog drveta izvana te hrasta iznutra.

>>Novo kod Ane Tevšić: ručno izrađena kolekcija inspirirana šumom i drvećem

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sofija123456
07:21 18.01.2019.

Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com ":>?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije