KOMBINACIJA MATERIJALA

Zanimljive vaze spajaju čežnju za prošlim vremenima i ljubav prema modernom

Vaza
Foto: Promo fotografije
1/5
12.07.2014.
u 11:00

Talijanski dizajner osmislio je dekorativne vaze koje će se svidjeti svim generacijama

Giuseppe Bessero Belti predstavio je novi oblik vaza koje će doista unijeti dašak elegancije u svaki dom. Imena Experimenta, ove vaze kombiniraju rad 3D printera i starih parafinskih dimnjaka iz lampi. Donji dio puni se vodom, dok se samo cvijeće postavlja u starinske staklene dimnjake nekadašnjih parafinskih lampi.

Foto: Promo fotografije

Sam oblik ovih dimnjaka mijenjao se kroz stoljeća zbog prilagodbe novim gorivima pa tako i Giuseppeove vaze dolaze u nekoliko različitih oblika.

“Staro staklo iz lampi dobiva novi život, nekadašnji plamen postaje cvijet, gorivo zamijeni voda, a metalno dno postaje najlonski držač”, objasnio je dizajner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije