LIVING SAVJETUJE

Makeover podstanarskog stana: od 'ružnog pačeta' do interijera za ugodan život

stan
Foto: Shutterstock
1/7
15.02.2016.
u 11:55

Podstanarski stan ne mora biti mjesto u koje ćete rijetko pozivati goste. Uz mala ulaganja, može se postići puno

Podstanarski stanovi, u pravilu, nisu oličenje nekog izuzetnog stila. Namještaj je uglavnom podređen samo funkcionalnosti i što nižoj cijeni, a neki smisleni i lijepi dekori u njima prava su rijetkost. Svejedno, to ne znači da od njih ne možete napraviti ugodniji prostor za život, i to uz minimalna ulaganja. Naravno, sve ovisi koliko intervencija vaš najmodavac dopušta, ali za neke veće vjerojatno i nemate predviđen budžet ili pak smatrate da ionako nema smisla puno ulagati u privremeni smještaj.

Nakon što ste procijenili da će vaš boravak trajati dovoljno dugo da se isplati napraviti mali “makeover”, prva uputa je da uložite u stvari koje jednom možete ponijeti sa sobom i koristiti na drugoj lokaciji te da u spremište maknete sve ono što vam vizualno smeta. Kada krenete u uređenje, znajte da su kućni tekstili “kraljica” svih brzih preobrazbi, a i najjeftinija varijanta. Za početak, uložite u nekoliko jastučića za sofu, u prekrivač i jedan manji tepih. Naravno, ako je “podloga” stana šarena i ako je “sklepan” od više nijansi drveta i dezena, birajte ih u neutralnim bojama, a ako je stan svijetao, neka slobodno budu u žarkim.

Foto: screenshot/facebook

Sljedeća stavka su zidovi, a onda rasvjetna tijela, zrcala, kuhinja... Što se sve može učiniti po tom pitanju, a zahtjeva minimalna ulaganja i samo malo volje i vremena, pročitajte u novom broju Livinga!

Najbolji magazin o uređenju interijera i umijeću življenja na svojih stotinu raskošnih stranica donosi vam, kao i uvijek, najljepše domaće interijere. Ovaj put to su senzacionalni stan u srcu Zagreba i divna kuća za odmor u Istri. U temi broja saznajte sve o adaptaciji doma i kako si olakšati muke pri tom zahtjevnom procesu. Zavirili smo i u unutarnji svijet arhitekta Krešimira Rogine i dizajnerice Ane Pall, kao i genijalno uređen interijer bistroa Hemingway. Urbani vrtlari i oni koji se to tek spremaju postati mogu pročitati sve o planiranju i uzgoju organskog vrta. Na našim uvijek originalnim gastro stranicama donosimo inspiracije za doručak, sa poznatim namirnicama interpretiranima na drugi način te recepte s jajima, ali sasvim nekonvencionalne!

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

No, najatraktivniji dio Livinga svakako je nagradna igra u kojoj darujemo kuhinju u vrijednosti od 60.000 kuna! Ovu ljepoticu donosimo vam u suradnji s našim partnerom Meblom, a kuhinja uključuje i vrhunske kućanske aparate, ploču za kuhanje, napu, pećnicu, perilicu suđa, hladnjak i sudoper! Dakle, baš sve što vam treba za potpuni gastro i dizajnerski užitak u vlastitome domu! Sve detalje pročitajte OVDJE.

Ne propustite novi broj Livinga na svim kioscima za samo 14 kuna!

Foto: Living

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije