PROMOCIJA 2. BROJA

Mirjana Mikulec: U Livingu ću pronalaziti inspiraciju za svoje projekte

Living
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/17
28.04.2015.
u 11:00

Drugo izdanje magazina Living na stotinu stranica nudi senzacionalan editorijal o terasama, iscrpni vodič kroz shabby chic stil, pogled u predivne domaće domove...

Drugi broj Večernjakovog premium magazina Living imao je sinoć svoje službeno predstavljanje u centru Zagreba.

Kako izgleda novo izdanje raskošnog mjesečnika koji spaja teme interijera, urbanog vrtlarenja, gastra i svega ostalog što se tiče umijeća življenja, došla su provjeriti brojna relevantna imena iz branše i jednoglasno se oduševila sadržajem.

- Ovo je proizvod na najvišem europskom nivou. Drugi broj još mi je bolji od prvog i mislim da ga dugo neću ispuštati iz ruke - rekla je kolumnistica Doma&vrta, stručnjakinja za uređenje interijera, Ankica Juričević.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Direktor Hansgrohea Andrej Levak uživao je listajući Living

U drugom izdanju Living, među ostalim, na stotinu stranica nudi senzacionalan editorijal o terasama, iscrpni vodič kroz shabby chic stil, pogled u predivne domaće domove, lekcije početnicima o sadnji cvijeća, sve o pripremi dobrog roštilja...

- Osobito mi se svidjela tema o vertikalnim vrtovima, a ima zaista za svakog ponešto. Sigurna sam da ću i ja ovdje pronalaziti ideje za svoje projekte. Nama stručnjacima uvijek treba takvog sadržaja jer moramo pratiti trendove i stoga su ovakvi časopisi zlata vrijedni - kazala je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Naša suradnica, dizajnerica interijera Ankica Juričević kazala je kako Living neće dugo ispuštati iz ruku

Living je novi brend unutar Večernjakovog portfelja i tržištu se predstavio kao izrazito ambiciozno i sadržajno izdanje.

- Želja nam je pokazati najljepše interijere, izdvojiti najbolje iz domaćih trgovina i inspirirati naše čitatelje da učine svoj život još ljepšim. Mislim da smo na dobrom putu, no najbolje je da ga čitatelji kupe i uvjere se sami - istaknula je urednica Livinga Martina Strukić.

Living je dostupan na svim kioscima po cijeni od samo 14 kuna što ga čini najpristupačnijim magazinom u svom segmentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije