UMJETNIČKI STAN

Dvoetažni loft: efektan spoj modernog, ikoničnog i klasičnog namještaja

interijer
Foto: esny/decoholic
1/14
08.03.2015.
u 10:00

Od kože do drveta, metaliziranih površina, toplih i hladnih boja... Sve to objedinjuje ovaj dvoetažni stan u umjetničkoj četvrti najživljeg grada na svijetu

Cijeli je New York, osobito njegova umjetnička četvrt SoHo, prepun impresivno uređenih loftova. Ovaj dvoetažni u svom uređenju spaja ujedno i art komade, ikoničan dizajnerski namještaj, a uz primjesu suvremenih elemenata.

Radi se o interijeru otvorenog plana i velike kvadrature, ukusno uređenom zbog čega će ga mnogi ocijeniti pravim domom iz snova.

Foto: esny/decoholic

Namještaj je nizak što dopušta da pogled ide preko cijelog dnevnog prostora bez prepreka. Prozori su od bijele stolarije i velike površine što omogućava velikoj količni dnevnog svjetla da prodre unutra, a čini sjajan kontrast ciglenim dijelovima pojedinih zidova i žarkim bojama kakve su u dekorima.

Foto: esny/decoholic

Kuhinja je spojena s dnevnom sobom, uređena modernijom linijom namještaja, ali ima i dva pregradna zidića koji čine da djeluje i kao zasebna cjelina. Odlikuju je sivkastoplave nijanse i kuhinjski aparati s metalnim površinama, što je najavljeno za ultimativni trend u ovoj godini. Dnevni boravak krasi veliki televizor i veliki kamin te prostrana sofa od kože u boji konjaka. Dodane su dvije fotelje s kravljom kožom, elegantna metalna podna lampa te bijela dizajnerska fotelja s podnoškom. Naizgled neobična, ali efektna kombinacija komada.

Foto: esny/decoholic

Manja spavaća soba nešto je klasičnije uređena, sa crnim stropom i manjim krevetom. Iz velike se spavaće sobe pruža divan pogled na grad, a stolić za kavu koji se nalazi u njoj daje joj "hotelski" izgled. U obje sobe drveni je pod prekriven tepisima bogate teksture, a rasvjeta je nisko postavljena.

Foto: esny/decoholic

I u kupaonici se nalaze veliki prozori koji pružaju divan pogled. Mramor i drvo sjajno su iskombinirani, a čiste i oštre linije naglašavaju eleganciju prostorije, na zrcalu, pa čak i na slavinama...

Foto: esny/decoholic

Ovaj interijer užitak je za oči onih koji traže urbane, a opet luksuzne prostore s hotelskim ugođajem, intimnom atmosferom i osjećajem ugode.

>>Harmonično uređen stan u kojem se nije štedjelo na drvetu

Komentara 1

FU
fullmax
10:46 08.03.2015.

U prvom redu poduka novinarcicu : New York nije najzivlji grad na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije