NE PROPUSTITE

Kvalitetan madrac i jastuk ključ su dobrog dana. Kupite ih s popustom!

madrac krevet
Foto: Thinkstock
18.09.2014.
u 10:15

Po prigodnim cijenama pripremili smo vam cijeli program za spavanje – jastuke, madrace i posteljinu

I ovog tjedna svoje najvjernije čitatelje častimo popustima na najpotrebnije i najkorisnije artikle za dom i okućnicu. U suradnji s internetskom trgovinom Mondo.hr sada smo vam pripremili više nego povoljne cijene na cjelokupan program za spavanje.

Općepoznato je da u dobrom snu leži ključ uspješnog i ugodnog dana te da ćemo se buditi bezvoljni, umorni, u bolovima i razdražljivi ako nismo uložili u kvalitetan madrac i jastuk. Da to ulaganje bude što bezbolnije za kućni budžet, nudimo vam vrhunske madrace od hladno lijevane pjene koji se prilagođavaju tijelu s popustima od 15 i 20 posto! Nismo zaboravili ni na najmlađe, a za njih preporučujemo madrac koji “raste zajedno s njima”.

Ovakvo je ulaganje dugoročno isplativo, a madraci imaju dvogodišnje jamstvo. Tijelo će vam biti zahvalno, a bolove u vratu izbjegnite antibakterijskim i antialergijskim jastukom te ga kompletirajte s istim takvim prekrivačem koji nudimo u manjoj i većoj dimenziji.

Da bi učinak bio potpun, ne propustite sa 20 posto popusta kupiti kvalitetnu i modernu posteljinu od satena za bračne krevete ili pamučnu za dječje krevete.

Kupnju možete obaviti online kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost-korisnik ili putem besplatne telefonske linije 0800 4468. Sve što trebate znati jest kod za iskorištavanje popusta, a on je "domvrt-10" i potreban je pri plaćanju.

Podsjećamo, popusti vrijede tjedan dana od izlaska ovog priloga, a u nastavku vam donosimo slike proizvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije