LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Kreveti i madraci na 20-40% popusta + besplatna dostava na madrac

Akcija traje od 1. do 30. rujna , a možete ju iskoristiti u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr
25. rujna 2015. u 10:35 1 komentara 1196 prikaza
Meblo
Foto: Meblo

Pozivamo vas da iskoristite 20-40% popusta na sve madrace, nadmadrace i podnice iz Meblo Trade linije za zdravo spavanje te posebnu pogodnost – BESPLATNU DOSTAVU madraca i podnica na čitavom kopnenom području RH ( za otoke – do trajekta). Akcija traje od 1. do 30. rujna , a možete ju iskoristiti u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr.

Posebno ističemo madrac od memory pjene sa antibakterijskom navlakom, Aktiv Memory 13+3 koji može biti Vaš već od 1.144kn. Tu je i Favourite S Hard, madrac sa 7 zonskom džepićastom jezgrom koji omogućava prirodan položaj kralježnice, ramena, i bedara, bez pritiska na mišiće. U posebnu kategoriju spada madrac Matterra koji, osim što je iznimno udoban, ima u sebi ugrađenu zaštitu od geopatogenih zračenja - negativnog utjecaja podzemnih voda i Hartmannovih linija i čvorova. Ukoliko nemate namjeru kupovati madrac, možete povećati udobnost postojećeg nadmadracem Matterra, koji također štiti od utjecaja geopatogenih zračenja i to u krugu od 20 metara, a na popustu je od 30 do čak 50% . 

Kao novitet u ponudi ističemo krevet Felina iz Miotto Designa. Felina je moderan krevet visokog uzglavlja, koje ima vidljive prošive romboidnog oblika i dodatno je ojastučeno. Krevet je presvučen regeneriranom kožom, te opremljen podiznom letvičastom podnicom i spremištem. Dostupan je u bijeloj, taupe i svijetlo sivoj boji, za madrac dimenzija 200x160 i 200x180 . U sklopu akcije krevet može biti vaš za 6.490kn . 

Posjetite najbliži Meblo Trade salon i iskoristite navedene pogodnosti.

Meblo – najbolji u 4 zida!

  • Avatar crosist
    crosist:

    karamarko može imati krevete i kulturu bivanja ,milanović je retorik koji još uvijek ne shvaća da je bolji od opozicije ,i uvijek problemi ,intelektualna kultura balkana; govori da te Balkan razumije