MEBLO

Kreveti i madraci na 20-40% popusta + besplatna dostava na madrac

Meblo
Foto: Meblo
25.09.2015.
u 10:35

Akcija traje od 1. do 30. rujna , a možete ju iskoristiti u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr

Pozivamo vas da iskoristite 20-40% popusta na sve madrace, nadmadrace i podnice iz Meblo Trade linije za zdravo spavanje te posebnu pogodnost – BESPLATNU DOSTAVU madraca i podnica na čitavom kopnenom području RH ( za otoke – do trajekta). Akcija traje od 1. do 30. rujna , a možete ju iskoristiti u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr.

Posebno ističemo madrac od memory pjene sa antibakterijskom navlakom, Aktiv Memory 13+3 koji može biti Vaš već od 1.144kn. Tu je i Favourite S Hard, madrac sa 7 zonskom džepićastom jezgrom koji omogućava prirodan položaj kralježnice, ramena, i bedara, bez pritiska na mišiće. U posebnu kategoriju spada madrac Matterra koji, osim što je iznimno udoban, ima u sebi ugrađenu zaštitu od geopatogenih zračenja - negativnog utjecaja podzemnih voda i Hartmannovih linija i čvorova. Ukoliko nemate namjeru kupovati madrac, možete povećati udobnost postojećeg nadmadracem Matterra, koji također štiti od utjecaja geopatogenih zračenja i to u krugu od 20 metara, a na popustu je od 30 do čak 50% . 

Kao novitet u ponudi ističemo krevet Felina iz Miotto Designa. Felina je moderan krevet visokog uzglavlja, koje ima vidljive prošive romboidnog oblika i dodatno je ojastučeno. Krevet je presvučen regeneriranom kožom, te opremljen podiznom letvičastom podnicom i spremištem. Dostupan je u bijeloj, taupe i svijetlo sivoj boji, za madrac dimenzija 200x160 i 200x180 . U sklopu akcije krevet može biti vaš za 6.490kn . 

Posjetite najbliži Meblo Trade salon i iskoristite navedene pogodnosti.

Meblo – najbolji u 4 zida!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crosist
crosist
15:37 26.09.2015.

karamarko može imati krevete i kulturu bivanja ,milanović je retorik koji još uvijek ne shvaća da je bolji od opozicije ,i uvijek problemi ,intelektualna kultura balkana; govori da te Balkan razumije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije