SLOVENSKI DIZAJN

Koza: termosica u obliku roga iz koje ništa neće iscuriti van

termosica
Foto: desnahemis
1/6
09.12.2014.
u 16:25

Termosica dolazi u paketu s remenjem tako da je se može nositi okačenu o torbu ili preko ramena

Moderan stil života tjera nas da što je moguće više stvari obavljamo u hodu, pa tako i ispijanje kave. 

Slovenski dizajnerski studio Desna hemisfera za to je smislio zanimljivu termosicu imena Goat (eng. koza), prilagođenu svima koji nemaju vremena za ritualno ispijanje ovog napitka i koji ga vole ponijeti sa sobom na posao, u grad...

Radi se o praktičnoj termosici koja na neki način slavi kozu. Naime, koze su navodno zaslužne za otkriće kave stoga ova termosica dolazi u obliku kozjeg roga. Njen zakrivljeni stožasti oblik omogućava da se popije i zadnja kap kave, a kožni držač omogućava joj stabilnost ako termosicu želimo držati na stolu.

Dolazi u paketu s dva remena, jednim kraćim kojim se može objesiti o torbu i dužim koji se vješa o rame. Termosica je stopostotno otporna na na curenje tako da nema opasnosti od mrlja, a uz to ne sadrži štetni BPA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije