Marinski Heartmades

Komade domaćeg dizajnerskog branda možete naručiti i online

marina marinski keramika
Foto: Daniel Bakotić
1/21
21.06.2016.
u 12:31

Keramičke zdjelice, tanjuriće, tegle, žlice, šalice... nastale u kreativnoj radionici Marine Marinski od sada možete kupiti i putem interneta

Marina Marinski, naša poznata kreativka i keramičarka iz Rijeke, koju su proslavili veseli komadi za kućanstvo od keramike unaprijedila je svoj brand Marinski Heartmades za jedan korak više želeći tako ugoditi potrebama svojih kupaca.

Tako će šalice, tanjurići, tegle, žlice, ukrasi i ostali komadi keramike biti dostupni putem online shoppinga. Tek s nekoliko klikova moguće je na stranici marinski.me doći do željenih komada - idealnih za sve vrste interijera, ali i savršen poklon dragim ljudima, naročito onima koji vole neobične i unikatne predmete.

Foto: Promo

Pojedine komade svojih razigranih i veselih kreacija od keramike Marina Marinski ručno gradi, dok za proizvodnju određenih predmeta koristi gipsane kalupe. Ono što je, osim oblika i crteža, u tim predmetima posebno vrijedno jest činjenica da je svaki ručno oslikan te da je od početka do kraja izrađen u Marininoj radionici.

Foto: Promo

Rijetko se koristi skicama jer joj je draže idjeje prenositi direktno na medij kojim se bavi. No, kod izrade modela na temelju kojih se izrađuju kalupi za lijevanje mora postojati precizan nacrt. Marinu ne ljuti kada čuje kako su njezini tanjurići, šalice, vaze i tegle pomalo dječji. Čak štoviše, i sama tvrdi da je njezin stil naivan.

- Moj naivni stil slavi ljubav, prirodu, zajedništvo. Ako ne nešto naivno, ne znači da je namijenjeno isključivo djeci. Vjerujem u maštu i da je sve moguće. Oni koji se vide u tome postaju moju vjerni fanovi i kupci – govori Marina. Za nju je keramika više od hobija i posla. Ona je Marini i ljubavi i život sam.

>>Za sve one koji žele drugačije blagdanske ukrase

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije