DOBRA IDEJA

Kako praktično: pladanj za radijator koji održava vaš čaj toplim

radijator
Promo fotografija
25.09.2018.
u 08:30

Ovo rješenje zasad je samo na razini koncepta, no sjajno bi došlo u stanovima sa starim radijatorima

"Natural Wave", odnosno "Prirodni val" ime je keramičkog pladnja koji će samo potvrditi smislenost ideje koju su mnogi već pokušali realizirati.

Naime, radi se o pladnju koji je predviđen da se postavi na stare, rebraste radijatore. Na gornjoj plohi ima udubine u kojima se mogu držati čaše s (toplim) napicima i kolačići. Hrana i piće održavat će svoju toplinu jer će keramika do njih provoditi onu koju proizvodi radijator. 

Ovo rješenje zasad je samo na razini koncepta, no nema sumnje da bi dobro došlo svima koji u stanu imaju radijatore starije generacije.

>>Za zavaliti se: "Balončić" sofa mekana je poput oblaka

Komentara 1

IV
Ivanveliki
12:34 25.10.2014.

Dakle "radijator proizvodi toplinu" - zanimljivo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije