VL PROMO

Kako integrirati televizor u dom

Foto: LG
1/2
25.11.2015.
u 09:30

LG televizori u domove donose vrhunsku kvalitetu prikaza slike, uz dosad neviđenu razinu kontrasta, najdublju crnu i iznimno vjerne boje

Kad odlučite provesti vrijeme s članovima obitelji ili prijateljima, najjednostavnije rješenje je pronaći film, seriju ili dokumentarac u kojima ćete zajedno uživati ispred televizora. Upravo zbog toga je televizor postao toliko važan dio svake dnevne sobe, a zahvaljujući napretku tehnologije i iskoracima u dizajnu više ga nije problem uključiti u vaš životni prostor.

Bilo da je riječ o posebnoj modernoj polici, funkcionalnom pokretnom stalku, komodi koju ste naslijedili ili postavljanju na zid, najnoviji televizori nenametljivog, elegantnog dizajna unaprijedit će izgled vaše dnevne sobe. To se osobito odnosi na najnovije modele s OLED tehnologijom koja predstavlja najveću prekretnicu u eri televizije u boji te je se s pravom smatra budućnošću televizije. Upravo je LG predvodnik na ovom području, a svi LG-evi OLED televizori pružaju najbolje od tehnologije za kućnu zabavu.

Naime, ovi televizori u domove donose vrhunsku kvalitetu prikaza slike, uz dosad neviđenu razinu kontrasta, najdublju crnu i iznimno vjerne boje. Za razliku od LCD zaslona koji zahtijevaju pozadinsko osvjetljenje, kod LG-evih OLED televizora svaki piksel generira vlastitu svjetlost te tako, uz dodatan bijeli podpiksel, ovi uređaji osiguravaju uranjajuće iskustvo gledanja, neovisno o osvjetljenju prostora ili kutu gledanja. Kako su dosegli cijene trenutnih LCD televizora visoke klase, ovi bi inovativni modeli trebali po prodajnim rezultatima nadmašiti LCD TV-e u sljedećih nekoliko godina.

Foto: LG

Opremljeni najnovijim tehnološkim i dizajnerskim rješenjima u kombinaciji s blago zakrivljenom linijom zaslona, uređaji iz nove linije LG-evih 4K OLED televizora zadovoljavaju estetiku jednostavnog i minimalističkog stila pa se uklapaju u bilo koji interijer. Dapače, dominiraju izgledom prostora, a na vama je samo odabrati način kako novi televizor uključiti u dom, a da odgovara vašim navikama.

Poigrajte se kontrastnim bojama zida ispred kojeg je postavljen televizor, rasvjetnim tijelima u blizini uređaja ili ga učinite inovativnom pregradom modernih open space prostora. Samo zapamtite da je televizor najbolje postaviti u visini očiju, a veličinu dijagonale prilagodite udaljenosti od kauča ili omiljene fotelje do mjesta gdje želite postaviti svoj OLED televizor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije