LIMITED EDITION

Kad Skandinavija susretne Brazil: Ikeina kolekcija koja će vas oduševiti

Ikea
Foto: Promo fotografija
1/8
03.02.2016.
u 12:00

TILLFÄLLE kolekciju koju čine veliki komadi namještaja, ali i manji dodaci koji savršenim dizajnom ocrtavaju otkačenu i šarenu brazilsku kulturu

Nova ograničena kolekcija TILLFÄLLE dostupna je od veljače u svim robnim kućama Ikea. Jarki uzorci, kombinacije boja i skandinavski minimalizam obilježja su TILLFÄLLE kolekcije koja pruža svima mogućnost da svoj dom ukrase jedinstvenom fuzijom brazilskog i skandinavskog dizajna.

"Posjetili smo São Paulo i potpuno se prepustili brazilskoj kulturi - muzejima, tržnicama, restoranima, uličnoj umjetnosti i arhitekturi. U Brazilu je sve opuštenije nego što smo navikli u Skandinaviji. Porcije su obilnije, arhitektura ekstremnija, a ljudi pozitivnije doživljavaju život. Prepuni inspiracije vratili smo se u tvornicu i transformirali svoje ideje u konkretne proizvode", objasnila je Mette Nissen, kreativna voditeljica TILLFÄLLE kolekcije.

Foto: Promo fotografija

U izradi ograničene kolekcije TILLFÄLLE sudjelovalo je devet dizajnera i stručnjaka za razvoj proizvoda. Uvidjevši sličnosti između skandinavske i brazilske arhitekture i dizajna, odlučili su otputovati u Brazil kako bi odgovorili na pitanje koliko je skandinavski stil kojega krasi jednostavnost prilagodljiv. Odgovor na ovo pitanje nalazi se u TILLFÄLLE kolekciji koju čine veliki komadi namještaja, ali i manji dodaci koji slijevaju brazilsku kulturu u samo srce naši domova.

Foto: Promo fotografija

Svi željni udobnosti i promjena, u robnoj kući Ikea mogu pronaći komade koji će njihov dom ispuniti živim bojama i bogatim teksturama. Uživajte u ležaljci koja odražava dinamičnost brazilskog modernističkog pokreta, odmorite se na stolcu koji podsjeća na bubanj ili pak poslužite prijatelje iz poslužavnika koji neodoljivo poziva na ples i svirku. Kabinet žarkih boja privlačit će pozornost gostiju, a oni se udobno mogu smjestiti na klupici izrađenoj od eukaliptusa. Uz sjenila za lampe i svijećnjake vaš će dom krasiti ugodna svjetlost, a dodatnu živost unijet će i TILLFÄLLE posuđe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije