USPJEH STUDIJA BRIGADA

Još jedna nagrada agenciji Bruketa&Žinić za najbolji ured

brigada ured nagrada
Foto: Promo fotografija
20.11.2015.
u 11:38

Ured poznatog dizajnerskog studija i agencije na zagrebačkj Zavrtnici žiri BravaCasa Design Awards ocijenio je najboljim u kategoriji poslovnih prostora

Agencija i dizajnerski studio Bruketa&Žinić za svoj je uredski prostor koji je osmislio studio Brigada dobila još jednu nagradu. Nakon Njemačke i prestižne Iconic Award u srpnju ove godine, nagrađeni su i u Srbiji. Naime, u Beogradu su 18. studenog dodijeljene BravaCasa Design Awards u organizaciji magazina za uređenje prostora BravaCasa.

U kategoriji najljepše uređenih poslovnih prostora, gdje su nominirana rješenja iz cijele regije, nagradu je osvojila agencija Brigada za projekt ureda agencije Bruketa&Žinić OM u Zagrebu. Uz poslovne prostore, nagrade su dodijeljene u još 4 kategorije, za stan do 45 m2, stan od 45 do 100 m2, stan veći od 100 m2 te ugostiteljski objekt.

Foto: Promo fotografije

Prostori agencije se godinama nalaze u prostoru u kojem je nekad bila tvornica toaletnog papira na zagrebačkoj Zavrtnici. Zadatak je bio napraviti proširenje i adaptaciju postojećih ureda u moderan, suvremen poslovni prostor koji odiše duhom vremena, reflektira agencijsku kulturu i potiče na kreativnost.

Novi prostor je sastavljen od više zasebnih cjelina koje se protežu na tri postojeće etaže, na svakoj nekoliko različitih prostora s različitim ambijentima i karakterima. Ti su prostori, za razliku od prijašnjih, fleksibilniji i otvoreniji za intervencije zaposlenika, a njihovi raznovrsni karakteri mogu odgovarati različitim karakterima ljudi ili tipu aktivnosti.

Foto: Promo fotografije

>>Iconic Award studiju Brigada za koncept uredskog prostora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije