ISKORISTITE POPUST!

Jesen u gradu, prostoria u domu...

prostoria
Foto: Prostoria
1/3
07.10.2015.
u 12:45

Do 15. listopada fotelja Strain te sofe iz linije Combine moći će se kupiti po 20 posto povoljnijoj cijeni

Tvrtka Prostoria, jedan od najuspješnijih domaćih proizvođača dizajnerskog namještaja koji se može pohvaliti nizom inozemnih priznanja i nagrada, svoje najpopularnije komade nudi po povoljnijim cijenama.

Do 15. listopada fotelja Strain te sofe iz linije Combine moći će se kupiti po 20 posto povoljnijoj cijeni. Iskoristite promotivnu cijenu za namještaj koji je na svjetskom nivou dobio najuglednije dizajnerske nagrade, a krase ga divne linije i vrhunska kvaliteta.

Foto: Prostoria
Combine sofa

Combine je sistem za sjedenje reducirane forme s karakterističnim skošenjem donjeg dijela naslona. Ovisno o izboru drvenih ili metalnih nogu te dodatnih jastuka, stil i kontekst uporabe Combinea mutira, omogućavajući korisniku vlastitu definiciju željenog karaktera sofe.

Foto: Prostoria

Unatoč vizualnoj lakoći, Strain pruža udobnost očekivanu od sjedećih garnitura većih dimenzija zahvaljujući sjedištu i slobodnom lumbalnom jastuku koji dodatno olakšava različite načine sjedenja.

Foto: Prostoria
fotelja Strain

>>Hrvatski brend Prostoria dobio cijenjene međunarodne nagrade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije