POPUST OD 20%

Jesen u gradu, prostoria u domu...

prostoria
Foto: Prostoria
1/3
11.09.2015.
u 13:00

U razdoblju od 15.09. ­ 15.10. 2015. promocija novih proizvoda Strain i Combine s popustom od 20%

Tvrtka prostoria, jedan od najuspješnijih domaćih proizvođača dizajnerskog namještaja koji se može pohvaliti nizom inozemnih priznanja i nagrada, uskoro će ponuditi svoje najpopularnije komade po povoljnijim cijenama.

U razdoblju od 15. rujna do 15. listopada fotelja Strain te sofe iz linije Combine moći će se kupiti po 20 posto povoljnijoj cijeni.

Foto: Prostoria
Combine sofa

Combine je sistem za sjedenje reducirane forme s karakterističnim skošenjem donjeg dijela naslona. Ovisno o izboru drvenih ili metalnih nogu, te dodatnih jastuka, stil i kontekst uporabe Combinea mutira, omogućavajući korisniku vlastitu definiciju željenog karaktera sofe.

Foto: Prostoria

Unatoč vizualnoj lakoći, Strain pruža udobnost očekivanu od sjedećih garnitura većih dimenzija zahvaljujući sjedištu i slobodnom lumbalnom jastuku koji dodatno olakšava različite načine sjedenja.

Foto: Prostoria
fotelja Strain

Hrvatski brend prostoria dobio cijenjene međunarodne nagrade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije