U VLAŠKOJ

Iskoristite 30% popusta u Perfecta Dreams salonu Vlaška 79

Perfecta
Foto: Perfecta
1/2
22.10.2015.
u 16:28

Do 15.11. jedino u tom Perfecta Dreams salonu možete uživati u kupovini uz 30% popusta na sav asortiman

Nedavno preseljenje u Vlaškoj, par brojeva niže, rezultiralo je prekrasnim, intimnim, rekli bismo gotovo čarobnim prostorom u kojem ćete moći na pravi način doživjeti naše proizvode, isprobati dizajnerske krevete, u miru odabrati idealan madrac za sebe i ući u poseban svijet u kojem snovi nikada ne prestaju.

Čarolija boja, igre svjetla, različitih tekstura učinit će vaš dolazak u Vlašku 79 nezaboravnim, a to iskustvo poželjet ćete preseliti i u svoju spavaću sobu.

Foto: Perfecta

Tome u korist ide vam i informacija da do 15.11. jedino u tom Perfecta Dreams salonu možete uživati u kupovini uz 30% popusta na sav asortiman. Za sve naše kupce osiguran je besplatni parking na razini -2, a u ovom periodu pozivamo vas da popijete kavicu s našim izvrsnim prodajnim savjetnicama s kojima ćete zajednički osmisliti kako da vam jutra postanu lagana i odmorna.

Mjesto gdje vaš dan počinje i završava. Perfecta Dreams.

perfecta.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije