TAKO LOGIČNO

Inspiracija je svuda: stolić za kavu u obliku zrna kave

stolić za kavu
Foto: Mukomelov
1/2
15.09.2014.
u 16:42

U slučaju da se šalica kave prolije, ona će se sliti u procjep na stolu, baš onakav kakav ima zrno kave

Inspiracija za namještaj često leži u samoj namjeni određenog komada. Dizajneri iz studija Mukomelov stoga su ponukani izgledom zrna kave dizajnirali stolić za kavu. Zove se, naravno, "Kava".

Ideja je, kažu, jednostavna i ljupka, a iskustvo ispijanja kave za ovim stolićem posebno ugodno.

Foto: Mukomelov

Izrađen je od stoljećima starog cedra te ima blagi površinski nagib kao i procjep na samoj sredini, karakterističan za zrno kave. Sve je to, tvrde autori, napravljeno kako bi eventualno prolivena šalica kave postala tema za razgovor, a ne motiv za čišćenje, s obzirom na to da bi se kava slila u procjep.

>>Imate li problema sa stvarima? Evo rješenja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije