Poput broda

Inovativna zaštita od sunca

suncobrani
Foto: Promo fotografije
1/4
10.04.2014.
u 21:36

Tvrtka SunSquare osmislila je karakterističan sistem zaštite od sunca koji, osim same zaštite, ostvaruje i vrijednu estetsku funkciju za prostor u kojem se nalazi. Sustav se po svojoj osnovnoj konstrukciji i arhitektonskoj izvedbi oslanja na princip brodskih jedara tvoreći tako efekt kretanja (jedrenja).

Foto: Promo fotografije

SunSquare sistem u Hrvatskoj zastupa arhitektonski ured SEND, koji svakog invstitora prati od same ideje pa sve do realizacije. “Željeli smo napraviti svojevrstan odmak, zato smo odlučili u svoju uslugu uvrstiti vrhunski proizvod koji ujedno podiže razinu estetske vrijednosti prostora u kojem se nalazi. Često arhitektonski elementi šalju poruku koja nadilazi njihovu samu funkciju, a upravo to se želi postići i jedrima za zaštitu od sunca” – rekao je g. Davor Senečić, direktor arhitektonskog ureda SEND.

Foto: Promo fotografije

SunSquare zaštita od sunca se zbog svog neobičnog estetskog rješenja lako uklapa u svaki ambijent i podneblje. Mediteransku atmosferu podržava, a kontinentalnu obogaćuje i uzdiže. Namijenjen je za svaki prostor i lako se primjenjuje na javne i turističke objekte, ali i na manje građevine poput obiteljskih kuća.

Foto: Promo fotografije

Arhitektonski ured SEND, kao ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku i BiH, pruža kompletnu uslugu postavljanja SunSquare sistema - od preliminarne izrade projekta, alternativnih varijanti, simulacije sustava na predmetnoj lokaciji u prirodnoj veličini, 3D vizualizacije i analize sunčanja kroz godinu pa sve do montaže i daljnjeg održavanja konstruktivnih sklopova.

Ključne riječi

Komentara 1

KP
karlo.petrik
21:26 13.04.2014.

Ak je to tebi inovativno onda slabo pratis inovacije. To tvoje jedro je vec staro naj manje 15 let . Prodajes tipicno za Balkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije