NA HVARU

Poznati restoran postao je bogatiji za atraktivan noćni bar

passarola hvar restoran
Foto: Promo
1/17
05.07.2016.
u 08:30

Passarola, restoran koji je već godinama u vrhu domaće gastroscene doživio je stilski makeover ali i dobio dodatni prostor

Odvede li vas put ovog ljeta na Hvar, svakako svratite u Passarolu – poznati restoran koji je već godinama u vrhu domaće gastroscene, odnedavno ima novo ruho. Prostor je doživio ne samo stilski makeover, nego se prostorno promijenio.

U autentičnom, prekrasnom ambijentu stare palače u gradu Hvaru osvanula je naime nova, proširena terasa, a novost je i da je restoran otvorio vrhunski dizajnirani podrum koji će od ovog ljeta biti noćni bar.

Foto: Promo

Osim bara koji je postao gradska atrakcija, poglede, dakako, mami i terasa s pokretnim krovom koji se, prema potrebi, može spustiti ili podići, a cijeli ambijent minimalistički je uređen kako bi raskošni eksterijer palače došao što više do izražaja. No osim vrhunskim ambijentom, restoran se može pohvaliti i vrhunskom hranom.

Foto: Promo

Chef Igor Obradović kreira osuvremenjena tradicionalna dalmatinska i mediteranska jela, i to od lokalnih svježih i organskih namirnica.

Foto: Promo

>>Stotinu lica novog proizvoda naše talentirane dizajnerice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije