Dobri prema vama, brutalni prema prašini

Gorenje G•Force usisavači s produženim jamstvom

03.04.2018.
u 10:50

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro

Gorenje ponosno predstavlja novu generaciju vrhunskih Gorenje G·Force usisavača koja se, osim izrazito malom potrošnjom energije i tihim radom, može pohvaliti i produženim, 5-godišnjim jamstvom. Naime, u periodu od 01. travnja do 30. lipnja 2018. godine, vrhunski Gorenje G•Force usisavači dolaze s produženim, petogodišnjim jamstvom koje je moguće ostvariti registracijom na internetskoj stranici.

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Svaka od navedenih linija donosi upravo ono što svakom kućanstvu treba – zaštitni rub koji štiti i namještaj i usisavač od slučajnih udaraca za vrijeme usisavanja, XpandZone četku s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za brže i učinkovitije sakupljanje prašine te HEPA ili dvostruko HEPA filtriranje koje sprječava ispuštanje 99% čestica u okolni zrak uključujući pelud i grinje, što je izrazito važno za sve, a posebno za osobe koje pate od alergija ili astme.

U asortimanu G•Force usisavača možete odabrati modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine u posudu, modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine vrećicu ili modele koji objedinjuju oba načina. Tihi rad usisavača omogućit će ranojutarnje ili kasnovečernje čišćenje bez ometanja susjeda, a jednostavno upravljanje učinit će obvezu usisavanja lakom, čak i opuštajućom. Dodatnu sigurnost donijet će vam produženo petogodišnje jamstvo na Gorenje G•Force usisavače.

Kako ostvariti pravo na 5 godina garancije?

1. U razdoblju od 01.04. do 30.06.2018. kupite Gorenje usisavač iz G•Force Pro, Plus ili Lite linije (modeli: VCEA21GPRRCY, VCEA21GPLW, VCEA21GPLRCY, VCEA21GLW, VCEA22GLBU, VCEB01TBKRCYII). Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 01.04. do 30.06.2018.

2. Registrirajte se na internetskoj stranici.

3. Registraciju izvršite najkasnije 30 dana od kupovine usisavača, odnosno od datuma koji je naveden na računu.

4. Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dobit ćete potvrdni jamstveni list s 5 godina garancije. Jamstveni list potrebno je čuvati do isteka garancije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije