Nova linija

Gorenje G·Force usisavači - dobri prema vama, brutalni prema prašini

03.04.2018.
u 10:50

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro

Gorenje predstavlja potpuno novu generaciju vrhunskih Gorenje G·Force usisavača koja se može pohvaliti izrazito malom potrošnjom energije. Istovremeno, G·Force usisavači donose vrhunsku učinkovitost u čišćenju, uz tihi rad, ostavljajući vama jednu brigu manje i više vremena za uživanje.

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Obloženi su robusnim gumenim zaštitnim rubom ActiveBumper i gumiranim kotačima, što ih čini pažljivima prema namještaju pa ne morate brinuti da ćete, za vrijeme usisavanja, oštetiti osjetljive površine, namještaj ili zidove. Zahvaljujući inovativnoj XpandZone četki s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za sakupljanje prašine, brže i učinkovitije ćete sakupiti prašinu s tepiha, tvrdih podova i parketa.

Modeli iz Pro linije dolaze s osvjetljenim LED zaslonom s upravljanjem na dodir i pet prednamještenih programa, kako bi odabrali odgovarajuću razinu snage usisavanja za različite vrste površina. Sada, sve vrste soba i površina uz sve razine nečistoće i nereda mogu se brzo i lako očistiti uz vrhunske nove Gorenje usisavače koji su opremljeni naprednim visokoučinkovitim motorom koji se može pohvaliti odličnim rezultatima usisavanja. Također, teško ih je primijetiti jer su izrazito tihi te proizvode minimalnu buku, omogućavajući bezbrižno i opuštajuće usisavanje i u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima, bez straha da ćete ometati susjede.

Gorenje G•Force usisavači dolaze s mogućnošću pohranjivanja prašine u vrećicu ili posudu te u nekoliko različitih kombinacija boja, kako bi odgovarali različitim ukusima. Zahvaljujući HEPA filtraciji zajamčeni su superiorni rezultati usisavanja i čist zrak, što će cijeniti svi, a posebice osobe koje imaju problema s alergijama. Učinimo usisavanje zabavnim i jednostavnim!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije