UPUTE ZA KUPNJU

Evo kako iskoristiti posebne akcije koje su vam pripremili Dom&vrt i Mondo.hr

Mondo i Dom&Vrt
Foto: Mondo i Dom&vrt
11.07.2014.
u 00:00

Možete kupovati online kao registrirani korisnik, gost korisnik ili putem 0800 4468 besplatne telefonske linije.

Dom&Vrt u suradnji s internetskom trgovinom www.mondo.hr svaki će vam tjedan nuditi ekskluzivne proizvode po akcijskim cijenama.

Iz bogate ponude po super cijenama moći ćete izabrati sve što vam treba za uređenje doma ili okućnice: male kućanske aparate i posuđe, vrtne alate, namještaj, rasvjetu, bijelu tehniku i još mnogo toga.

Dodatni popusti za čitatelje Doma&Vrta

Osim super ponude za online posjetitelje, svakoga tjedna nudimo i posebne popuste za sve one koji čitaju tiskano izdanje Doma&Vrta. Tamo ćete pronaći posebne kodove za dodatne popuste koje možete iskoristiti na Mondu. Za online narudžbe kod unosite u označeno polje, a ako naručujete telefonski, dovoljno je operateru naglasiti kod kako bi se obračunao popust.

Kako kupovati na Mondu?

Mondo.hr omogućuje vam tri načina kupovine. Možete kupovati online kao registrirani korisnik, gost korisnik ili putem 0800 4468 besplatne telefonske linije.

Sve što trebate je dodati željeni proizvod u košaricu i zatim odabrati adresu za dostavu i način plaćanja.

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je unutar tri radna dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije